LEACREE лансира 34 нови амортизери во март 2022 година

Со цел да се задоволат потребите на повеќе клиенти, LEACREE лансира 34 нови амортизери за да ја прошири покриеноста на моделите на автомобили.

LEACREE врвен квалитетамортизериможе да избегне истекување на масло и ненормален шум, да ги подобри проблемите со сопирањето и управувањето и да го направи возењето поудобно и побезбедно.

Се одликува со хромирана клипна шипка, цилиндар со висока прецизност и специјално масло за подмачкување за да се обезбеди издржливост и век на циклус.

Поддржуваме голем број американски, азиски и европски апликации.Ако сте заинтересирани за нашите производи, ве молиме не двоумете се да контактиратеinfo@leacree.comза каталогот.

 

new shock absorbersДајте му на возење нов живот со новите LEACREE амортизери.Mercedes-Benz GLC (X253) амортизери и потпори Hyundai Tucson амортизери предни и задни Kia Rio Kia Picanto заменски амортизери Renault Kadjar Renault Kwid амортизери Chevrolet Cavalier II Chevrolet Malibu амортизери и потпора склопување Nissan March-D назад амортизери Nissan V амортизери Nissan Maxima Nissan Altima замена на амортизери Амортизери Nissan X-Trail SUV Амортизери Toyota Avanza.


Време на објавување: Мар-15-2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја