ТЕСЛА КОМПЛЕТ ЗА СЛЕКУВАЊЕ ПРЕТВИ И АМПОСОРБИ

TESLA LOWERING SPRING AND SHOCK ABSORBER KITTESLA LOWERING SPRING AND SHOCK ABSORBER KITTESLA SHOCK ABSORBER strutTESLA Air Suspension

Спортскиот комплет за суспензија Leacree овозможува спуштање на автомобилите за прибл.30-50 mm напред и назад со скратување на спиралната пружина.Ги комбинира сите придобивки од спортскиот изглед, подобро чувство на патот, управување и удобност.
За време на нашите тестови на патиштата, овие компоненти совршено се совпаѓаа една со друга.

Подобрување на перформансите:

  • Масло за амортизери со високи перформанси
  • Попрецизни системи со контролирани вентили
  • Заптивка за масло отпорно на високи температури
  • Сè-во-едно решение и совршено вклопување

Најдете повеќе апликации наКомплети за спуштање на Leacree.Ако имате какви било прашања за нашатапроизводи за суспензија, Ве молиме слободно контактирајте не.

E-mail: info@leacree.com
Веб-страница: www.leacree.com

ЛЕКРИ КОМПЛЕТ ЗА СЛЕКУВАЊЕ ПРЕТРИНИ И АМПОСОРБИ ЗА TESLA МОДЕЛ 3 2019- 2WD И МОДЕЛ Y 2020- 2WD
Намалувањето на висината на возењето и неговиот центар на гравитација резултира со подобрено ракување Достапни се и заменските амортизери OE и комплетите за потпирање со пружини.
TESLA MODEL 3 Drop 40mm напред и назад;TESLA MODEL Y Drop 35mm напред и 50mm назад.Откако го инсталиравме новиот комплет за спуштање, го ставивме на тест во однос на структурата и откривме дека новиот комплет за суспензија за спуштање ја подобри севкупната удобност и стабилност на возењето.ВОЗДУШНА СУСПЕНЗИЈА TESLA Tesla Model S 2011-2015 предни и задни воздушни потпори Tesla Model X 2016-2020


Време на објавување: 29 април 2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја